Svenska Djurapoteket Spirulina 400 tabletter

Svenska Djurapoteket Spirulina 400 tabletter

235,00

Art nr: 70400


I lager

Produktbeskrivning

Svenska DjurApotekets Spirulina är en alg som fungerar bra som kompletteringsfoder främst för sitt rika innehåll av proteiner och aminosyror samt vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Svenska DjurApotekets Spirulina bidrar till djurets hälsa och välmående. Stärker immunförsvaret, främjar en friskare hud och glansigare päls. Spirulina hjälper till att upperätthålla god matsmältning och främja munhälsan. Spirulina består av 60-70% proteiner. Spirulina innehåller naturligt stora mängder med vitaminer, mineraler och ett tjugotal aminosyror, varav alla de nio livsnödvändiga(essentiella)aminosyrorrna. Omega6 fettsyran GLA. Riklig på olika B-vitaminer, inkl B12. Vitamin C och E. Rik på antioxidanter som betakaroten, andra karotenoider som zeaxantin och krypoaxantin. Rik på mineraler, framförallt järn, kalcium, magnesium, mangan, krom, kalium och zink.

Spirulina kan användas som detox och hjälpa till att rensa ut gifter och tungmetaller. Spirulina är ett mycket bra och kraftfullt protein och aminosyretillskott.

Till alla djur för allmänhälsa både fysiskt och exteriört. Till djur som behöver mineral/proteintillskott, till exempel om du barfar din hund. Kan ges till hundar över 1 år.

Varningstext: ej till valpar/unghundar under 12mån pga sitt höga proteininnehåll.

INGREDIENSER: Spirulina alger.

Deklaration per 1 tablett
Spirulina 0,5 g

Deklaration per 12 tabletter 6 g (stor hund)
Spirulina 6 g

Dosering
Blandas i maten 1 gång per dag.

Katt/hund upp till 10 kg: 3 tabl/dag
räcker upp till 133 dagar

Hund 10-25 kg: 6 tabl/dag
räcker upp till 66 dagar

Hund 25-40 kg: 9 tabl/dag
räcker upp till dagar

Hund över 40 kg: 12 tabl/dag 
räcker upp till 33 dagar


Teknisk specifikation

Antal 400 st