Groom-X Super Power Bather Pump
NYHET

Groom-X Super Power Bather Pump

7499,00

Art nr: 15GRX029


I lager

Groom-X Super Power bather är en kraftfull cirkulationspump som går att använda med både schampo och balsam. Du Sparar upp till 75% vatten och halverar badtiden med denna effektiva badpump då badpumpen gör jobbet istället för att massera och göra jobbet för hand.

Vattenflödet justerar du enkelt på munstycket. Vattentrycket kan justeras för att passa hundar i alla storlekar.
Den kraftfulla strålen tillsammans med schampo och sen balsamet ger pälsen en fin glans och lyster.

Bruksanvisning:
Viktigt! Första gången måste badpumpen fyllas med vatten. Lossa flexi-slangen och häll ett par deciliter vatten i pumpen.
Enkel på och avtryckning  med fjärrkontrollen.
Placera pumpmunstycket i badkaret. Fyll badkaret så det täcker munstycket. Ca 5 cm vatten.

Tillsätt sen lite schampo i vattnet. Starta sen pumpen och låt schampovattnet cirkulera en stund, och sen börjar du att skölja av pälsen tills önskat resultat uppnåtts. 3-7 min är lagom tid bveroende på storlek på hunden sat hur smutsig den är. Om vattnet blir väldigt smutsigt så tillsätt nytt vatten och lite schampo och upprepa igen.
Ska du köra med balsam så gör du på exakt samma sätt som med schampo. Skölj sedan ur med rent och fräscht vatten när du är klar.

Rengöring av badpumpen:
När du är klar så töm ut vattnet och avlägsna allt hår. Viktigt att alltid göra det när du är klar. Använder du pumpen dagligen så kan du minst en gång i veckan desinficera och göra rent pumpen med vatten och någon deciliter vinäger så du får bort alla schampo rester och avlagringar.
För mer grundlig rengöring så fyll upp en balja med 10 L vatten samt något passande desinfektionsmedel och kör ett par minuter tills uppnåt resultat.


Teknisk specifikation

Levereras med Cirkulationspump - flexislang
Spraymunstycke - fjärrkontroll
Frekvens 50 Hz
Vattenflöde max 100 l/min
Effekt 0,25 Kw