Nutrolin Gut & Flora paste
NYHET

Nutrolin Gut & Flora paste

499,00

Art nr: 591


I lager

Få Din Hund Att Må Bättre Med Nutrolin Gut & Flora Paste

Ge din fyrbenta vän den omsorg den förtjänar med Nutrolin Gut & Flora Paste – den ultimata lösningen för ett balanserat och friskt matsmältningssystem. Skapat med en noggrant balanserad kombination av naturliga ingredienser, är denna paste utformad för att främja en sund tarmflora och stödja matsmältningens välbefinnande.

Varför Nutrolin Gut & Flora?

Naturliga Ingredienser: Nutrolin Gut & Flora Paste är tillverkad med en unik blandning av naturliga ingredienser såsom probiotika, prebiotika och fibrer. Dessa är kända för att främja en sund tarmflora och bidra till optimal matsmältning.

Probiotisk Kraft: Med en hög koncentration av probiotika hjälper Nutrolin Gut & Flora Paste till att återställa balansen i tarmfloran, vilket kan vara avgörande för att stärka immunförsvaret och minska risken för matsmältningsbesvär.

Prebiotisk Stöd: Prebiotika är bränslet för goda bakterier i tarmen och främjar deras tillväxt och överlevnad. Nutrolin Gut & Flora Paste är berikad med prebiotiska föreningar för att ytterligare stödja en hälsosam tarmmiljö.

Lättanvänd Formula: Med sin praktiska pastekonsistens är Nutrolin Gut & Flora enkel att administrera och smakar gott för hundar. Det är ett stressfritt sätt att ge din älskling den extra boosten av matsmältningsstöd den behöver.

Veterinärgodkänd Kvalitet: Nutrolin är känt för sin höga standard och sina vetenskapligt utvecklade produkter. Gut & Flora Paste är inget undantag - varje produkt är noga formulerad och testad för att säkerställa effektivitet och säkerhet.

Ge Din Hund En Bättre Matsmältning Idag

Dosering se förpackning

Sluta oroa dig för din hunds matsmältningsbesvär och välj Nutrolin Gut & Flora Paste idag. Med dess kraftfulla kombination av probiotika, prebiotika och naturliga fibrer, kan du vara säker på att du ger din älskade följeslagare den bästa tarmvården möjligt. Ge dem livskvalitet genom en glad och frisk mage - beställ Nutrolin Gut & Flora Paste nu och se skillnaden det kan göra för din trogna vän!

Sammansättning
Fiskolja1)
Jästhydrolysat2)
Inulin3)
Krill Euphausia superba4)

Innehåller rikligt med:
1)Omega-3-fettsyror
2)Prebiotika MOS, betaglukan och kitin
3)Prebiotika FOS och fruktan
4)Omega-3-fosfolipider

Naturliga tillsatser
Enterococcus faecium, DSM 10663/ NCIMB 10415 (4b)5)
E-vitamin (3a700)
Tokoferolextrakt (1b306)
Rosmarinextrakt (2b)

5)Probiotika för balansering av tarmsystemets mikrobiella flora

Analytiska beståndsdelar
Fett 75,7 %
Protein 7,1 %
Fiber 8,1 %
Aska 5 %

En dos innehåller
Omega-3-fettsyror: 1000 mg
Enterococcus faecium (DSM 10663/ NCIMB 10415): 109 CFU6)
E-vitamin: 50 mg

 


 

 


Teknisk specifikation

Vikt 200 gram