Nutrolin HIP & Joint paste
NYHET

Nutrolin HIP & Joint paste

609,00

Art nr: 614


I lager

Ge Din Hund Mera Rörlighet med Nutrolin HIP & JOINT-pasta

Ge din trogna fyrbenta vän den bästa möjliga rörlighetsvården med Nutrolin HIP & JOINT-pasta. Denna banbrytande produkt är utformad för att stödja ledhälsa och minska obehag relaterat till ledproblem. Med en unik kombination av högkvalitativa ingredienser är Nutrolin HIP & JOINT-pasta din nyckel till att hålla din hund glad, aktiv och smärtfri.

Varför Nutrolin HIP & JOINT?

Högeffektiv Formula: Nutrolin HIP & JOINT-pasta är speciellt framtagen för att främja ledhälsa och minska obehag. Med en synergistisk blandning av glukosamin, kondroitin och MSM (metyl-sulfonyl-metan) ger denna formula kraftfullt stöd för att upprätthålla rörlighet och flexibilitet hos din hund.

Naturliga Ingredienser: Vi bryr oss om din hunds välbefinnande, därför är Nutrolin HIP & JOINT-pasta tillverkad av högkvalitativa naturliga ingredienser som är skonsamma mot magen och lätta att smälta. Din hund förtjänar det bästa, och vi levererar det med våra noggrant utvalda ingredienser.

Snabbverkande Lättsmält Formula: Med en praktisk pastekonsistens är Nutrolin HIP & JOINT enkel att administrera och absorbera. Den snabbverkande formeln hjälper till att lindra obehag snabbt och ger din hund den komfort den behöver för att njuta av varje dag till fullo.

Veterinärgodkänd Kvalitet: Nutrolin är känt för sin höga standard och sina vetenskapligt utvecklade produkter. Varje sats av Nutrolin HIP & JOINT-pasta är noga testad och godkänd av veterinärer för att säkerställa maximal effektivitet och säkerhet för din älskade hund.

Ge Din Hund Bättre Rörlighet Idag

Sluta se din hund lida av ledproblem och välj Nutrolin HIP & JOINT-pasta idag. Med dess kraftfulla kombination av naturliga ingredienser och bevisad effektivitet är det det perfekta valet för att stödja din hunds ledhälsa på bästa möjliga sätt. Ge din älskade följeslagare den frihet och komfort den förtjänar - beställ Nutrolin HIP & JOINT-pasta nu och se skillnaden det kan göra för din trogna vän!

Sammansättning
Fiskolja1)
Glukosamin HCI
Kondroitinsulfat
Krill Euphausia superba2)

Innehåller rikligt med:
1)Omega-3-fettsyror
2)Omega-3-fosfolipider

Naturliga tillsatser
E-vitamin (3a700)
Tokoferolextrakt (1b306)
Rosmarinextrakt (2b)

Analytiska beståndsdelar
Fett 79 %
Protein 1 %
Fiber 0 %
Aska 5 %

En dos innehåller
Omega-3-fettsyror: 1400 mg
Glukosamin HCI: 600 mg
Kondroitinsulfat: 400 mg
E-vitamin: 50 mg


Teknisk specifikation

Vikt 200 gram