Nutrolin Teeth & Gums paste
NYHET

Nutrolin Teeth & Gums paste

369,00

Art nr: 621


I lager

Nutrolin Teeth & Gums Pasta är en professionellt utformad tandvårdslösning för hundar som är utvecklad för att främja optimal oral hälsa och välbefinnande hos ditt husdjur. Den är särskilt designad för att hantera vanliga tandproblem hos hundar, inklusive plackuppbyggnad, tandsten och tandköttsirritationer.

Här är några framträdande funktioner och fördelar med Nutrolin Teeth & Gums Pasta:

Kliniskt testad formula: Nutrolin Teeth & Gums Pasta är framtagen med hjälp av veterinärer och forskare för att säkerställa dess effektivitet och säkerhet. Den har genomgått rigorösa kliniska tester för att bevisa dess förmåga att främja tandhälsa hos hundar.

Triple Action Formula: Vår pasta erbjuder en triple action-formula som hjälper till att bekämpa tandproblem från olika vinklar. Den rengör effektivt tänderna och tandköttet för att minska plackuppbyggnad, samtidigt som den främjar en frisk tandköttmiljö och förebygger tandsten.

Naturliga ingredienser: Vi använder endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet i vår formula. Detta innebär att det inte finns några tillsatta konstgjorda färger, smaker eller konserveringsmedel som kan vara skadliga för din hunds hälsa.

Berikad med antioxidanter: Nutrolin Teeth & Gums Pasta är berikad med kraftfulla antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler och främja en hälsosam munmiljö. Detta bidrar till att minska risken för tandköttsproblem och andra oralrelaterade sjukdomar.

Rekommenderas av veterinärer: Vår tandvårdspasta är rekommenderad av veterinärer runt om i världen för dess effektiva resultat och säkra användning. Veterinärer erkänner värdet av regelbunden tandvård för hundar, och Nutrolin Teeth & Gums Pasta är ett utmärkt verktyg för att upprätthålla god munhygien hos ditt husdjur.

Dosering se förpackning


Sammansättning
Fiskolja1)
Havsalg (Ascophyllum nodosum)
Krill Euphausia superba2)

Innehåller rikligt med:
1)Omega-3-fettsyror
2)Omega-3-fosfolipider

Innehåller jod.

Naturliga tillsatser
E-vitamin (3a700)
Tokoferolextrakt (1b306)
Rosmarinextrakt (2b)

Analytiska beståndsdelar
Fett 79 %
Protein 2,5 %
Fiber 1 %
Aska 9 %

En dos innehåller
Omega-3-fettsyror: 1000 mg
Havsalg: 700 mg
E-vitamin: 50 mg


Teknisk specifikation

Vikt 200 gram