Trimmercide startkit skärrengöring
NYHET

Trimmercide startkit skärrengöring

499,00

Art nr: 6532


I lager

Trimmercide rengöringskit för skär och saxar. I startpaketet har du allt du behöver för att rengöra och sköta om dina skär. Att sköta om sina skär med regelbunden rengöring och oljning av skären kan förlänga livslängden med upp till ett halvår för dig som klipper mycket.
Trimmercide produkterna är tillverkade i Sverige och säkra för människor och djur.
Produkterna har en mild och behaglig lukt.

Trimmercide Air Duster är tryckluft på burk som du först blåser bort hår, avlagringar ock smuts med. Med den tunna pipen får du ett bra tryck med. Spraya på skäret från ca 10-20 cm medans skäret är igång på maskinen ca 3-5 sekunder.

Trimmercide blade care är en rengöringsvätska på burk som du sen löser upp löser upp och tar bort smuts och fettavlagringar från skäret efter klippning. Blade care-vätskan både rengör, smörjer och rostskyddar dina skär. Rengör enkelt skären i locket till burken. Antingen så lägger du skär delarna i locket men enklare är att fylla locket och sen klipper du i vätskan 15-20 sekunder till önskat resultat.

Trimmercide blade care plus kylspray 5 in 1 är en spray med fem olika egenskaper. Den Kyler, smörjer, rengör, desinficerar och har inbyggd antirost-formula så inte skär och saxar rostar.

Trimmercide olja som fungerar lika bra på saxar som på skär.

I startpaketet så följer det med ett instruktionsblad som beskriver i fyra steg hur du ska göra steg för steg.

Köper du hela startpaketet så spar du ca 15% mot att köpa produkterna separat.


Teknisk specifikation

I paketet ingår Trimmercide Air Duster luftspray 400 ml
Trimmercide Air duster Luftspray 400 ml
Trimmercide Blade spray Plus 425 g
Trimmercide Oil 150 ml
Instruktionsblad